,

4+1 Ιδέες για ένα Ταξιδιωτικό Βρεφικό Δωμάτιο

Κάντε το μωρό σας έναν μικρό ταξιδευτή, δημιουργώντας ένα Ταξιδιωτικό Βρεφικό Δωμάτιο γεμάτο γούστο και έμπνευση – με αυτές τις 5 ονειρεμένες ιδέες!

Έκανα μεγάλη έρευνα όσο ήμουν έγκυος και βρήκα τις πιο όμορφες ιδέες για το βρεφικό δωμάτιο σε ένα σπίτι ταξιδευτών, που θέλουν να μεγαλώσουν παιδιά με την ίδια αγάπη για τα ταξίδια.

Το θέμα “ταξίδια” ευτυχώς δεν περιορίζεται στους χάρτες και, ευτυχώς, ακόμα και οι χάρτες υπάρχουν σε τέτοια ποικιλία, που σίγουρα θα βρείτε αυτόν που ταιριάζει στο δικό σας διακοσμητικό στυλ. Safari, gypset, camping, μέσα μεταφοράς είναι τα βασικά στοιχεία που μπορούν να δώσουν την ταξιδιωτική νότα που θέλετε στο δωμάτιο του μωρού σας.

Δείτε λοιπόν εδώ τις ιδέες, αλλά και τα προϊόντα που βρήκα στην έρευνα αγοράς:

 

Χάρτες

Οι παγκόσμιοι χάρτες είναι το στοιχείο που θα δώσει τον ταξιδιωτικό χαρακτήρα στο δωμάτιο του μωρού. Μπορεί να είναι δίχρωμος minimal, μπορεί να γράφει πάνω τις χώρες, να έχει στυλ gypset ή να προσφέρει την επιλογή για pins, για να σημειώνει το παιδί σε ποιες χώρες έχει πάει!
Κυρίως κυκλοφορούν ως αυτοκόλλητα τοίχου, μπορείτε όμως να προσλάβετε ζωγράφο ή να αγοράσετε απλά κουβερ-λι με χάρτη.

 

Safari

Μια πιο περιπετειώδης επιλογή είναι το safari, ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται και για γονείς που θέλουν να αναπτύξουν στο παιδί τους το αίσθημα της ζωοφιλίας και την επιθυμία για γνώση.
Τα άγρια ζώα θα τα βρείτε ως αυτοκόλλητα τοίχου, ως σχέδια σε διακοσμητικά αντικείμενα, ακόμα και στα κλινοσκεπάσματα.

 

Gypset/Camping

Το gypset στυλ μπορείτε εύκολα να το προσθέσετε στο βρεφικό δωμάτιο με ένα tee-pee, όπου μεγαλώνοντας το μωρό σας μπορεί να παίζει, και όταν γίνει παιδάκι, ακόμα και να κοιμάται μέσα. Έτσι, θα αναπτύξετε μέσα του την αγάπη για camping και περιπέτεια!

 

Μέσα Μεταφοράς

Αερόστατα, μονοθέσια αεροπλάνα, τρένα και βαγόνια…
Σε κρεμαστά/μόμπιλα, σε αυτοκόλλητα τοίχου, σε κλινοσκεπάσματα, σε σχέδια διακοσμητικών… Απλά, διαλέξτε το αγαπημένο σας!

 

Βουνά, βαλίτσες…

Πανέμορφη ιδέα αν υλοποιηθεί σωστά!

 

Προσοχή!
Μην το παρακάνετε. Επιλέξτε μία κατεύθυνση και ακολουθήστε την. Το safari για παράδειγμα είναι ήδη πολύ φορτωμένο και θα μπορούσε να συνδυαστεί μόνο με τον χάρτη. Αν πάντως ο χώρος σας είναι ούτως ή άλλως minimal, καλύτερα να μείνετε σε μία μόνο από τις παραπάνω επιλογές.

 

Εσείς ποια θα προτιμήσετε/έχετε κάνει;

 

 

* Οι φωτογραφίες είναι όλες από το Pinterest. Μπορείτε να δείτε περισσότερες σχετικές εικόνες αναζητώντας “travel inspired nursery”

 

 

 

Share

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − eleven =