Έχοντας επισήμως φτάσει σε ηλικία που δεν λέγεται, τώρα μπορώ να μιλήσω για όλα αυτά που έχω καταφέρει.

Έχω δύο φανταστικά παιδιά και έναν υπέροχο άντρα, ένα σπίτι δικό μας, αυτοκίνητο, ποδήλατο, χρόνο για εμένα και χρόνο για τη δουλειά μου.
Και αυτά είναι ήδη πολλά! Τόσα πολλά, που οτιδήποτε παραπάνω ζητήσω ή αποκτήσω, αισθάνομαι ότι θα είμαι υπερβολική.

 

Φυσικά, πάντα είναι καλό να βάζεις στόχους και να κάνεις όνειρα. Πόσο μάλλον τη μέρα των γενεθλίων σου! Και πόσο μάλλον όταν αυτή πέφτει την τελευταία μέρα του Χειμώνα (ή την πρώτη μέρα της Άνοιξης, σύμφωνα με κάποια ημερολόγια). Κλείνει μια χρονιά και μια εποχή σήμερα και ξεκινάει μια ολοκαίνουργια για μένα και για όλους.

Έτσι, για την επόμενη χρονιά, εύχομαι να έχουμε όλοι εμείς υγεία. Υγεία για να μπορούμε να κάνουμε αυτά που μας κάνουν χαρούμενους: βόλτες, ταξίδια, άθληση, couple’s nights out, σινεμά με τα παιδιά. Mας αρέσει να περνάμε καλά, είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει ως ανθρώπους. Και το έχουμε στερηθεί. Λίγο με την εγκυμοσύνη μου, τη λοχεία, την αϋπνία… και μετά με τις ιώσεις του παιδικού, έχουμε κλειστεί σπίτι πολύ παραπάνω από όσο αντέχουμε τελικά και για πολύ περισσότερο καιρό από όσο υπολογίζαμε.

Με τον καιρό όμως να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα ήδη από το Σάββατο, κάτι μου λέει ότι τελικά μάλλον δεν ζητάω πολλά και όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν.

 

Χρόνια πολλά σε μένα, λοιπόν!
Αλλά και στα παιδάκια μου που πριν 6 μέρες έγιναν 2,5 ετών.
Και σε μένα με τον άντρα μου, που γιόρτασαμε την 11η επέτειό μας πριν 4 μόλις μέρες!

 

Kiss Kiss!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *