,

Μια Νέα Boutique στη Σαντορίνη

Tο μαγευτικό Ημεροβίγλι από αυτό το Καλοκαίρι έχει μια νέα, πολύ stylish προσθήκη: την ολοκαίνουργια boutique της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά στο Rocabella Santorini Hotel & Spa.
Εδώ η νέα σχεδιάστρια υποδέχεται από φέτος με το λεπτό της γούστο και την κομψή της αισθητική τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της Σαντορίνης.

Η Limited Collections Boutique γίνεται μέρα με τη μέρα το απόλυτο σημείο αναφοράς για όλες τις fashionistas του νησιού, καθώς η κομψή αισθητική και τα μοναδικά σχέδια του brand προσελκύουν τους γνήσιους λάτρεις του διαχρονικού στυλ.

Σε λιγότερο απο δύο χρόνια, το brand Vassia Kostara έχει αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό εντός και εκτός συνόρων, από τη Μύκονο ως την Αθήνα και από το Dubai μέχρι το Los Angeles. Οι αισθησιακές και elegant σχεδιαστικές φόρμες, με έμπνευση απο τα χρώματα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος και με κάμποσο κοσμοπολίτικο bohemian στυλ, συνθέτουν την ιδιαίτερη ταυτότητα της ταλαντούχας σχεδιάστριας, οι δημιουργίες της οποίας έχουν φορεθεί και αγαπηθεί απο fashion icons του εγχώριου και διεθνούς jet set, όπως η Natasha Oklay και η Stasie Karanikolaou.

Και η νέα boutique στο Rocabella Santorini Hotel & Spa, απόλυτα εναρμονισμένη με την απλότητα του κυκλαδικού τοπίου φιλοξενεί τόσο ιδιαίτερα κομμάτια απο τις προσωπικές συλλογές της σχεδιάστριας, όσο και exclusive δημιουργίες με την υπογραφή αξιόλογων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών.Vassia Kostara Santorini Boutique (5) Vassia Kostara Santorini Boutique (3) Vassia Kostara Santorini Boutique (6) Vassia Kostara Santorini Boutique (2) Vassia Kostara Santorini Boutique (1)

Share

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 7 =