Οι περισσότεροι γονείς αποθαρρύνονται μπροστά σε ένα αεροπορικό ταξίδι με μωρά ή μικρά παιδιά, πόσο μάλλον όταν είναι δίδυμα.
Είναι πάρα πολλοί όμως οι γονείς που γυρίζουν τον κόσμο με τα μωρά τους. Και χάρη σε αυτούς, υπάρχουν προϊόντα που κάνουν μια πτήση πιο εύκολη. Χρειάζεται σωστή προετοιμασία, αποφασιστικότητα και καλή πληροφόρηση, αλλά όλα γίνονται.
Τα οικογενειακά ταξίδια είναι μια υπέροχη εμπειρία – ζήστε την χωρίς απρόοπτα, με τα κατάλληλα προϊόντα!

 

1. Μάρσιπος για Δίδυμα Νεογνά

Είναι ο μόνος μάρσιπος που υπάρχει για δίδυμα. Είναι κατάλληλος για νεογνά από 1600 γραμμάρια! Και θα τον χρησιμοποιείτε ακόμα και όταν τα βρεφάκια σας είναι 5 μηνών.
Θα το χρειαστείτε: Αν ταξιδέψετε με αεροπλάνο με τα διδυμάκια σας όσο είναι μωρά, για να τα μεταφέρετε αφού αφήσετε το καρότσι σας. Αλλά και στο σπίτι κάθε μέρα, καθώς και στη βόλτα σας.
Το προτείνω: Γιατί είναι απαραίτητο για τα μικρά μωράκια, ειδικά για τα πρόωρα, να αισθάνονται κοντά στη μαμά τους, να νιώθουν την αναπνοή της και τους χτύπους της καρδιάς της. Ειδικά, όταν βρεθούν σε ξένο περιβάλλον, όπως του αεροδρομίου ή σε κάποιον προορισμό ταξιδιού.
Αγοράστε τον δικό σας εδώ!

 

2. Μάρσιπος/Μάρσιποι

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο να ταξιδεύουμε με τα μωρά μας. Oι Stokke MyCarrier μπροστινοί & πίσω μάρσιποι μας έχουν λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Στη Μονεμβασιά, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να εξερευνήσουμε. Στο αεροπορικό μας ταξίδι, έπρεπε να έχουμε ελεύθερα τα χέρια μας και οι δύο για να παραδώσουμε το καρότσι. Όλο το Καλοκαίρι, με τους μάρσιπους πάμε τα μωρά μας παραλία. Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ.
Θα τους χρειαστείτε: Στο νησί, στην παλιά πόλη κ.λπ., για να κάνετε περίπατο στα καλντερίμια. Σε πτήση, όταν παραδώσετε το καρότσι. Για να πάτε σε παραλίες που το καρότσι δεν πάει. Για να πεζοπορήσετε στο βουνό.
Τους προτείνω: Γιατί θα τους χρησιμοποιείτε για χρόνια. Στην αρχή, με το μωρό να κοιτάει εσάς. Μετά, το μωρό θα είναι μπροστά σας και θα κοιτάει μπροστά. Όταν μεγαλώσει κι άλλο, θα είναι στην πλάτη σας. Επίσης, είναι φιλικοί προς το βρεφικό δέρμα, ασφαλείς για τους παιδικούς γοφούς και δεν θα πονέσουν τους ώμους σας. Ταιριάζουν επίσης σε μαμάδες και μπαμπάδες κάθε σωματότυπου!
Αγοράστε τον δικό σας εδώ.

 

3. Μεταφορέας Βρεφικού & Παιδικού Καθίσματος Αυτοκινήτου

Ο μεταφορέας βρεφικού και παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου έχει βάση για το κάθισμα αυτοκινήτου, λαβή για να το μεταφέρετε και ρόδες, φυσικά, για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση.
Θα τον χρειαστείτε: Αν ταξιδέψετε με αεροπλάνο, θέλετε να πάρετε μαζί σας τα καθίσματα αυτοκινήτου σας και να τα χρησιμοποιήσετε για να κάτσουν τα μωρά σας στο αεροσκάφος.
Τον προτείνω: Είναι ο μόνος τρόπος να τα μεταφέρετε εύκολα από το αυτοκίνητό σας μέχρι το αεροπλάνο. Μπορείτε να βάλετε και τα μωρά στα καθίσματα και να τα μεταφέρετε έτσι όλα μαζί!
Αγοράστε τον δικό σας εδώ!
Δείτε επίσης αυτόν της Britax.

 

4. Kids Fly Safe – Ζώνη Αεροπορικής Θέσης για Μωρά & Παιδιά

H Kids Fly Safe είναι η μοναδική ζώνη αεροπορικής θέσης κατάλληλη για μωρά και παιδιά. Εφαρμόζεται εύκολο στο κάθισμα και δένετε με αυτή το μωρό ή το παιδί σας κατά τη διάρκεια της πτήσης, για απόλυτη ασφάλεια. Δεν την εγκρίνουν όλες οι αεροπορικές, επομένως ρωτήστε πριν πετάξετε.
Θα τη χρειαστείτε: Για οποιοδήποτε αεροπορικό ταξίδι, για τα μωρά ή τα παιδιά σας. Αν πληρώσετε θέση για τα μωρά σας και αν δεν πάρετε το κάθισμα αυτοκινήτου στο αεροσκάφος για να κάτσουν σε αυτό, τη χρειάζεστε, για ασφάλεια. Αν δεν πληρώσετε θέση για τα μωρά, μπορείτε αντί να ταξιδέψουν πάνω σας, να ζητήσετε να είναι η θέση δίπλα σας ελεύθερη και να βάλετε το μωρό εκεί, με την Kids Fly Safe.
Την προτείνω: Γιατί είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να ταξιδέψουν τα μωρά με αεροπλάνο. Γιατί πιάνει σαφώς λιγότερο χώρο από το κάθισμα αυτοκινήτου και όσο το μωρό δεν κοιμάται, δεν σας εμποδίζει. Γιατί είναι μικρή και μεταφέρεται εύκολα.
Αγοράστε τη δική σας εδώ!

 

5. Τσάντα Συσκευασίας & Προστασίας Καροτσιού

Μιας και στη δεύτερη πτήση μας με τα μωρά, οι υπάλληλοι του αεροπλάνου έσπασαν το καρότσι μας, ήταν η πρώτη έρευνα αγοράς που έκανα. Έψαξα αρκετά, αλλά εύκολα κατέληξα σε αυτή την τσάντα της Stokke, την οποία μου πρότειναν όλοι οι ταξιδογονείς που ρώτησα. Μάλιστα, όσοι συσκέυασαν το καρότσι τους δεν το παρέλαβαν σπασμένο, ενώ όσοι δεν το συσκέυασαν, είχαν μια ιστορία να πουν. Είναι νορβηγική μάρκα και οι Norwegian Airlines για παράδειγμα δεν αναλαμβάνουν να πληρώσουν αποζημίωση για σπασμένο καρότσι που ΔΕΝ ήταν συσκευασμένο στη συγκεκριμένη τσάντα.
Θα τη χρειαστείτε: Για όσο καιρό χρησιμοποιείτε καρότσι και ταξιδεύετε με αεροπλάνο, με το καρότσι. Για όταν παραδώσετε το καρότσι σας στο check-in (δεν το προτείνω, γιατί το προστατεύει μόνο από γρατσουνιές), αλλά και για όταν το παραδώσετε στο αεροπλάνο.
Την προτείνω: Γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ταξιδέψετε με το καρότσι σας και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι θα το παραλάβετε σώο. Γιατί χωράει το 90% των μονών καροτσιών και το 30% των διπλών. Το δικό μας πχ που είναι ιταλικό, το χωράει. Γιατί κλείνει και αποθηκεύεται εύκολα. Γιατί είναι απλό να βάλετε το καρότσι σας μέσα και να το βγάλετε.
Αγοράστε τη δική σας εδώ!

 

5+1 Τσάντα Συσκευασίας & Προστασίας Βρεφικού Καθίσματος Αυτοκινήτου

Σε αυτή την τσάντα, συσκευάζετε το βρεφικό ή παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου σας, προκειμένου να το μεταφέρετε στο αεροδρόμιο με ασφάλεια και άνεση.
Θα τη χρειαστείτε: Αν σκοπεύετε να δώσετε το κάθισμα αυτοκινήτου ως αποσκευή. Το μεταφέρετε στην πλάτη σας μέσα στην ειδική αυτή προστατευτική τσάντα μέχρι τον ιμάντα και το αφήνετε. Δεν το χρεώνεστε έξτρα. Αν θέλετε να πάρετε το κάθισμα αυτοκινήτου μαζί σας στο αεροσκάφος, για να κάτσει το παιδί σας σε αυτό.
Την προτείνω: Γιατί μπορείτε έτσι να μεταφέρετε άνετα το κάθισμα αυτοκινήτου στην πλάτη σας, έχοντας τα χέρια σας ελεύθερα για το παιδί σας και τις λοιπές αποσκευές. Γιατί προστατεύει με ασφάλεια το κάθισμα από φθορά, γρατσουνιές, βρωμιά και πτώση.
Αγοράστε τη δική σας εδώ!

 

Εσείς επιλέξτε απλά τον προορισμό. Έπειτα, δείτε τις ανάγκες σας, ρωτήστε με και σίγουρα θα βρούμε λύσεις για ένα ταξίδι με μωρά, χωρίς προβλήματα!

 

* Το άρθρο αυτό περιέχει affiliate links. Οι απόψεις είναι, όπως πάντα, προσωπικές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *