Τρία χρόνια είμαι στο τιμόνι αυτού εδώ του blog που ονομάζεται Dreamista.
Ενός blog που ξεκίνησε ως Travel-Fashion συνδυάζοντας τις δυο μου μεγάλες αγάπες.
Γρήγορα όμως η ζωή μου βρήκε τρόπο να τρυπώσει στο περιεχόμενό του. Η αγάπη μου για την ομορφιά, το fitness και τις εθνικές κουζίνες δημιούργησε νέες κατηγορίες στο blog, εξελίσσοντάς το σε ένα Lifestyle Travel Blog με άρθρα γεμάτα εμπειρίες, συμβουλές και φωτογραφίες, που σκοπό έχουν πάντα να εμπνεύσουν τους αναγνώστες μου να πραγματοποιήσουν τα ταξιδιωτικά τους όνειρα.
Αλλά και το Dreamista “τρύπωσε” στη ζωή μου με πολύ όμορφους τρόπους. Με δύο υποψηφιότητες στα Marie Claire Blog Awards το 2015 και το 2016, αλλά και παρουσία σε πανελλήνιες και παγκόσμιες λίστες με blogs που ξεχωρίζουν – όπως του SkyScanner, του SavoirVille και του TravelFashionGirl βάσει έρευνας Google!

 

Και καθώς μεγάλωνε το αναγνωστικό μου κοινό, μεγάλωσα κι εγώ, μεγάλωσε και η οικογένειά μου. Πέρσι τέτοια μέρα, ανακοίνωσα ότι γέννησα τα δίδυμα αγοράκια μου – εκφράζοντας την ελπίδα να ταξιδέψουμε μαζί τους. Φέτος, έχουμε κάνει ήδη 8 ταξίδια με τα διδυμάκια μας! Και τις ταξιδιωτικές μας ιστορίες, μαζί με συμβουλές που προκύπτουν από τις εμπειρίες μας, τις μοιράζομαι εδώ μαζί σας.

 

Κάπως έτσι περνάνε οι μέρες μας <3 (Τα παιδικά καθίσματα φαγητού είναι τα Stokke Tripp Trapp)

 

Tο Dreamista λοιπόν μεταμορφώθηκε πάλι. Σε Family Travel & Lifestyle Blog, δίνοντας νέα μορφή στο όνειρο που το ξεκίνησε – πάντα όμως πιστό στον Travel χαρακτήρα του. Το κομμάτι Lifestyle είναι εκεί, στα 300+ άρθρα που είχα γράψει πριν γεννήσω. Και το Family Travel εξελίσσεται κάθε μέρα. Όσο μεγαλώνουν τα δίδυμα και όσο περνάει ο καιρός και κάνουμε κι άλλα ταξίδια μαζί τους, μεγαλώνει και αυτή η νέα, αγαπημένη κατηγορία.
Και εκεί που ήταν ένα από τα πρώτα ελληνικά Travel Blogs, βρέθηκε να είναι το Μόνο ελληνικό Family Travel Blog με ταξίδια με μωρά και το 3ο Παγκοσμίως με ταξίδια με δίδυμα!

 

Σήμερα λοιπόν, γιορτάζω.
Γιορτάζω, γιατί δεν δίστασα να βγω από την comfort zone μου εκείνο τον Οκτώβρη του 2014 και να ξεκινήσω το Dreamista παρότι έπηζα στη δουλειά.
Γιορτάζω, γιατί παρά τις αλλαγές στη ζωή μου, καταφέρνω και συντηρώ ένα Travel Blog εδώ και 3 χρόνια.
Γιορτάζω τον χρόνο που του έχω αφιερώσει και όλη τη δουλειά που έχω ρίξει.
Γιορτάζω, γιατί κατάφερε να γίνει βιοποριστικό.
Γιορτάζω τις θυσίες που έκανα για να τα καταφέρω (μια μέρα πριν γεννήσω, προγραμμάτιζα άρθρα…)
Και γιορτάζω χαρούμενη, μαζί με τους αγαπημένους μου συνταξιδιώτες, την αγοροπαρέα που δημιούργησα: τον Κωστή μου και τους γιους μας, τον Ορφέα και τον Γιώργο!

Στην Costa Navarino

 

 

* Αν τώρα ξεκινάς το travel blog σου και αναρωτιέσαι αν θα σου πάρει κι εσένα 3 χρόνια να το κάνεις βιοποριστικό, η απάντηση είναι “όχι”. Όχι, γιατί αλλιώς ήταν η αγορά το 2014 και αλλιώς το 2017. Τότε, τα brands δεν μας ήξεραν, τώρα μας αγαπάνε.
Μην ξεχνάμε επίσης ότι εγώ από τον Φλεβάρη του 2016 μέχρι και τον Γενάρη του 2017, λόγω δίδυμης κύησης και διπλής λοχείας, δεν μπορούσα να ταξιδέψω και έμεινα πίσω.
Αν κι εσύ λοιπόν το αγαπάς, bloggάρεις επαγγελματικά και δεν είσαι έγκυος σε δίδυμα 🙂 τα καλύτερα δεν αργούν!

 

 

 

 

One Reply to “3 Χρόνια Dreamista”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *