, ,

Γιατί ξεκίνησα το Dreamista; Ποια είναι τα 5 βήματα για να ταξιδεύουμε με όσο λιγότερα γίνεται; Τι με έχουν μάθει τα ταξίδια μας με τα δίδυμα; Ποια είναι τα καλλυντικά προϊόντα που ξεχωρίζω φέτος για καλοκαιρινά ταξίδια; Μιλάω για όλα στο video!

16
Share

Luxury Travel Marketing - Ladera Resort - St. Lucia from Barnes Creative Studios on Vimeo.

To travel inspiration της νέας χρονιάς έρχεται από την Καραϊβική. Τη St Lucia, συγκεκριμένα, αυτό το εξωτικό νησί με την ιδιόμορφη γεωγραφία, τις πανέμορφες παραλίες, τους πλούσιους βυθούς και την υπέροχη κουζίνα. Το όνειρο κορυφώνεται με αυτό το ξενοδοχείο!

3
Share

A DRONE IN ICELAND by Andres Carretero from Andres Carretero on Vimeo.

Ένα drone πετάει πάνω από την Ισλανδία και μας ταξιδεύει στον απόλυτο Βορρά της Ευρώπης, μέσα από εικόνες παγερές και γοητευτικές. Ό,τι πρέπει για τον Γενάρη δηλαδή!
Έχεις πάει Ισλανδία; Γράψε μου στα comments!

0
Share

Floating Above Bora Bora from Trey Ratcliff on Vimeo.

Υπάρχει ένα μέρος στον κόσμο, τόσο ονειρεμένο και μακρινό, που, αν τελικά φτάσω μέχρι εκεί, θα νιώθω ότι ονειρεύομαι με τα μάτια ανοιχτά!
Ο Trey Ratkliff πήγε στα Bora Bora και μας ταξιδεύει στον Παράδεισο με ένα ακόμα ονειρεμένο video!

7
Share

Guatemala Coffee Documentary from Zion Pictures on Vimeo.

Από τη γη της Γουατεμάλας, της Αιθιοπίας, της Κένυας, και άλλων υπέροχων τροπικών χωρών που θέλω να επισκεφτώ, μέχρι τον freddo espresso μου, το ταξίδι του καφέ είναι περιπετειώδες, εξωτικό και γεμάτο υπέροχα αρώματα! Και το ακολουθώ κόκκο-κόκκο, στο video:

9
Share