,

Γαλλική Κουζίνα στη Σαντορίνη! / French Cuisine in Santorini!

Scroll down for English and more photos

 

Ζήστε την εμπειρία ενός παντρέματος γεύσεων… που αξίζει αστέρια Michelin!

Η υψηλή γαλλική γαστρονομία ταξιδεύει στη Σαντορίνη αυτό το Καλοκαίρι.
Αν αγαπάτε τις λεπτές γαλλικές γεύσεις και την καλή κουζίνα, μην χάσετε αυτή τη μοναδική γαστριμαργική εμπειρία, αποκλειστικά στο Andronis Exclusive.TRG_7273

Από τα τέλη Ιούνη και μέχρι τον Σεπτέμβρη, τα εστιατόρια Lauda και Lycabettus θα φιλοξενούν τρεις διεθνώς αναγνωρισμένους Γάλλους chefs με δύο αστέρια Michelin στο βιογραφικό τους, μαζί με έξι ενθουσιώδεις και ανερχόμενους Έλληνες chefs, σε ένα αξιέπαινο πάντρεμα γεύσεων. Οι Γάλλοι chefs είναι ο Arnaud Bignon, ο Bessem Ben Abdallah και ο Hervé Deville, γνωστοί για τη φινέτσα και την καινοτομία στο στυλ τους.

Η γαλλική κουζίνα θεωρείται μία από τις πιο κομψές στον κόσμο – κατάλληλη για βασιλιάδες! Άλλωστε, χρονολογείται από τον 14ο αιώνα. Έτσι, οι Γάλλοι θεωρούνται γνώστες στον τομέα της γαστρονομίας και ικανοί να πειραματιστούν τόσο με την παράδοση, όσο και με νέες τεχνικές. Τώρα, αυτή η υψηλών προδιαγραφών εξειδίκευση έρχεται να δέσει με τη φρεσκάδα της Μεσογειακής κουζίνας: την ποικιλία των υλικών, τη διατροφική αξία του έξτρα παρθένου ελαιόλαδού μας και τον γενικό πλούτο που χαρακτηρίζει την ελληνική γαστρονομική εμπειρία. andronis 141
Το αποτέλεσμα είναι ένα πάντρεμα γεύσεων που αξίζει αστέρια Michelin και διεθνή αναγνώριση, μιας και το fusion της γαλλικής κουζίνας και της ελληνικής παράδοσης επιδεικνύει τα καλύτερα από τους δύο κόσμους.

Αυτό το exclusive γαστρονομικό γεγονός είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν κράτησης φυσικά και συνδυάζεται ονειρεμένα με μια μαγική απόδραση στην όμορφη Σαντορίνη – για μια ταξιδιωτική εμπειρία που συνδυάζει λιτά και κομψά τη γαλλική και την ελληνική κουζίνα στο απόλυτο καλοκαιρινό fusion.
Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συγκεκριμένες ημερομηνίες, διαβάστε περισσότερα εδώ.

 


 

Experience a…marriage of flavours worthy of Michelin stars!

The sophistication of French cuisine is travelling to Santorini this summer.
If you are a fan of French flavours and fine dining, then you would remiss in not tasting this gastronomical experience that is brought to you exclusively, by Andronis Exclusive.drz-andronis-9567

From the end of June to September, the restaurants of Lauda and Lycabettus will host three globally acclaimed French chefs that have two Michelin stars under their belt, along with six enthusiastic, and rising Greek chefs, in a remarkable marriage of degustation.
The French Michelin star chefs who will hosted are Arnaud Bignon, Bessem Ben Abdallah, and Hervé Deville, known for their finesse and innovative styles.

It goes without saying that French cuisine is considered one of the most elegant in the world. Fit for … Kings and Queens, and dating as far back as the 14th century, the French are connoisseurs in the field of gastronomy and adept in experimenting with tradition, through employing new techniques. Now, team this haute expertise with the goodness of the Mediterranean cuisine: the richness of fresh ingredients, the nutritional value of our extra virgin olive oil, and the general wholesomeness that discerns the Greek culinary experience.Andronis
The result is a marriage of flavours worthy of Michelin stars, and possibly more since it is a fusion of cuisines and traditions aimed at showcasing the best of both worlds.

Only available through advance reservation, this exclusive gastronomic event is almost worth a trip to Santorini, just to be able to taste this French – Greek summer fusion.
For more details on the dates that the event runs, read more here.

 

Share

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *